Press

  • “En dag var allt som vanligt. Nästa dag pratade alla om Human och om hur Årets kock-vinnaren Martin Moses var redo att gå upp i ringen mot det bästa kroggöteborg hade att erbjuda. Hajpen är lätt att förstå. Ambitionsnivån träffar som en rak höger så fort du kliver innanför dörren. Allt är på plats.”

    — Läs mer på The White Guide

  • “Höga ambitioner märks direkt – toppkockens nya krog imponerar Martin Moses, utsedd till Årets kock 2019, bjuder på fine dining där skaldjur har en självklar plats på menyn.”

    — Läs mer på DI Weekend

  • “The first solo project for Martin Moses, it focuses on New Nordic cooking, which is executed with a skilful touch. In the evening you can sample the quality dishes from either a small or large tasting menu, with a 4 course set menu available at lunch.”

    — Read more on MICHELIN Guide

  • “Västkusten tog storslam när DI Weekend delade ut sina årliga priser. Human i Göteborg utsågs till Årets Affärskrog.”

    Läs mer på GASTRONAUT

  • Martin Moses Årets Kock 2019

  • As the winner of Chef of the Year Sweden, 2019, it’s not evident that sustainability will be prioritized in the way Martin Moses does at his restaurant Human in Gothenburg. “Human for us means personal and fellow human. The menu changes after the Swedish season.

  • Efter 15 år på olika stjärnkrogar i Göteborg och vinst i Årets kock 2019 öppnade Martin Moses förra hösten sin första egna restaurang, Human. Det gjorde han rätt i. Human belönas nu med Di Weekends utmärkelse Årets affärskrog 2022.

  • Felix Janlöv Årets unga kock 2023

  • Är Human stans nästa stjärnkrog? Förutsättningarna finns. Uteätarna avnjuter en ljuvlig middag, som etsar sig fast i minnet